info

info

Disclaimer:    Drepturile de autor apartin acestui post de televiziune,aceasta pagina fiind doar o interfata de promovare,in caz ca doriti ca acest post sa fie indepartat va rugam sa ne contactati. Nu putem fi trasi la raspundere deoarece nu furam,ci retransmitem acest program la cererea proprietarului in scop de promovare. Daca Bollywood TV a fost adaugat fara stirea proprietarului,va rugam sa ne raportati acest lucru pentru stergerea postului.Nu suntem raspunzatori pentru aceasta transmisie.

Cerinte:    Deoarece transmisia postului Bollywood TV se face online pe internet,pentru a putea fi vizionat trebuie neaparat sa aveti instalat Adobe Flash Player,Sopcast ori Windows Media Player ,sa folositi browserul Internet Explorer si sa aveti o conexiune la internet de minim 512 kbps.

Despre:    Bollywood TV poate fi vizionat/receptionat din aceasta pagina la cea mai buna calitate si claritate,acesta fiind un post de televiziune transmis din Romania,titrat sau subtitrat in limba romana si redifuzat pe internet publicului roman din toata lumea. Daca receptionarea/vizionarea postului Bollywood TV nu functioneaza sau face probleme (se intrerupe,sau nu se afiseaza imaginea),contacteaza-ne ! Vizioneaza acum Bollywood TV fiind transmis online pe internet din Romania !

 


info