Există o serie de probleme şi întrebări care apar atunci când aţi setat pentru a face un sequel sau prequel la o franciza care nu a văzut o intrare nouă în timp. Nu vă reintroduce personajele celor care nu au văzut filmele anterioare sau nu te arunca cu capul în toată lumea şi pretinde în audienţă înţelege narativ? Nu sa sari cronologie înainte de câţiva ani sau în cazul în care începe de la ultimul film ramas? Nu te maturizeaza personajele tale şi puncte de complot pentru a reflecta anii de trecut sau nu de a continua să harpă pe aceleaşi corzi care au lucrat atât de bine înainte? Men in Black 3 se luptă cu fiecare dintre aceste întrebări şi reuşeşte să iasă relativ neatinsă de la celălalt capăt.


ALTE VARIANTE DE SERVERE DISPONIBILE :
Vezi Filmul Online Server 1
Vezi Filmul Online Server 2
Vezi Filmul Online Server 3
Vezi Filmul Online Server 4

Acesta a fost de 14 de ani de la Agent J (Will Smith), sa alăturat cu Agent K (Tommy Lee Jones), ca un membru al Men in Black, o agentie sub acoperire, care serveşte atât ca o ambasadă pentru vizitatori exotice şi de protecţie de la extra-terestre atacuri . Dinamică între cele două este mult mai la fel ca intotdeauna a fost: J joacă încă parte a parvenit înţelept-cracare tânăr în timp ce K serveşte ca capricios vechi-timer. Lucrurile iau o intorsatura, cu toate acestea, atunci când un vechi duşman al lui K, Boris animală (Jermaine Clement), scapă dintr-o închisoare de pe Lună şi salturi înapoi în timp pentru a ucide K, un eveniment care, la rândul său, duce la distrugerea de pământ. Ca singura persoana care isi aminteste K, în prezent, J trebuie să sari înapoi în 1969 şi re-echipa, cu un K mai mic (Josh Brolin), în scopul de a urmări în jos, Boris înainte de a putea îndeplini misiunea.

Primele scene de MIB3, în care publicul este reintrodus la personaje, sunt cele mai bune la greşite şi cel mai rău caz dureros. Aceasta reintroducerea este un efort necesar, dat fiind că primii oameni în negru a debutat acum 15 ani şi toată lumea îi place să se prefacă continuare nu sa întâmplat niciodată, deoarece este brutal rău, dar în această fază de execuţie este prost scrisă a spune cel puţin. Exista o discrepanta distinctă între Smith şi Jones, şi dacă, care a fost făcut intenţionat pentru a arăta distanţa dintre caractere sau nu, aceasta nu funcţionează. La ori în timpul primelor 15 minute, se simte ca şi cum Barry Sonnenfeld, precum şi numeroşi scriitori care au lucrat la acest proiect nu ar putea să decidă dacă să se stabilească după ani de film original sau ca mai mult de o continuare directă a lua loc la scurt timp după ’97 de film. Ca urmare, cele două personaje principale trateze unii pe alţii ca şi cum le-au fost doar parteneri pentru câteva luni în timp ce narativ este clar în ceea ce priveşte intervalul de timp. Am avut un timp de greu obtinerea trecut acest întreruperi şi au început să mă pregatesc pentru o dezastruoase 103 de minute.

Din fericire, cu toate acestea, MIB3 găseşte Groove său atunci când J sare înapoi în 1969 şi din acel moment este o plimbare distractiv. Aruncarea J într-un mediu drastic diferit aduce unele puncte de complot interesante şi filmul devine o multime de râde pur şi simplu bazate pe diferenţa de tehnologii şi atitudini. Neuralizer de mână (“lucru bătător la ochi”), care J este folosit pentru a în prezent este de fapt un gigant RMN-tip de maşină, în primele zile ale Bărbaţii în negru şi, desigur, J imediat se ajunge într-un loc de probleme ce ţin de rasă într-o perioadă de timp, nu-atât de eliberat. Terenul nu este întotdeauna cea mai stralucitoare la faţa locului a filmului, dar nu fac o treaba admirabil de gestionare a propriei mitologie călătorie în timp, o sarcină care de multe ori se dovedeşte prea dificil pentru multe filme care se invart in jurul conceptului.

Dar, la fel de distractiv ca poveste şi hijinks generale ale MIB3 sunt, valoarea reală a filmului poate fi găsit în exprimate. Sonnenfeld permite Will Smith este Will Smith şi că, entuziasm zgomotos, care a marcat cariera de joacă bine în această setare. La început, Smith pare aproape ruginite, deşi poate că e doar subconstientul meu de preluare având în vedere cât de mult a trecut de cand am l-am vazut pe ecran. După cum constată filmul Groove sale, astfel încât nu prea mult timp înainte de Smith şi el dă de pe vibraţiilor vechi care l-au facut un astfel de tratament pentru a viziona în ultimii 15 de ani. Dar cu tot respectul datorat Smith, el este complet umbrită de distributie său înconjurător. Brolin este, pur şi simplu, pune, incredibil de minunat în acest rol. Personificare a lui Tommy Lee Jones este impecabil, dar printr-un complot câteva puncte, el este capabil de a face propriul său caracter în moduri în care nu mă aşteptam. El demonstrează chimie mare cu Smith, care este minunat aminteşte de filmul original. Există locuri în cadrul MIB3 în care noutatea Brolin Jones a fi de lucru cu Smith are prioritate faţă de teren, dar m-am găsit mai mult decât dispus să accepte această dinamică. Dincolo de Brolin, deşi, MIB3 este plină cu locul de muncă puternic de sprijin de la Will Arnett (scurt, dar mare), Bill Hader (al cărui aspect marchează un punct de cotitură puternic pentru film), şi Michael, cel mai important Stuhlbarg care fură fiecare scenă unică, în care acesta participă . Având în vedere munca lui aici şi rolul său mic în Hugo de anul trecut (unul dintre cei zece spectacole preferate de ani), Stuhlbarg este de a deveni unul dintre actorii mei de caractere foarte preferate de la Hollywood de astăzi.

Aceasta nu este întotdeauna cea mai fluidă plimbare şi o parte din glume se încadrează plat (deşi, probabil, că e mai mult un semn de sensibilităţile mele maturate), dar amestec de acţiune, comedie, şi surprinzător de bun SF-Fi MIB3 face un film solid, merită. Adauga într-un moment emoţionant complet neaşteptată a inimii autentic şi este chiar suficient pentru a face pe uita Men in Black 2 sa întâmplat vreodată, un sentiment cred că putem obţine toate spatele.

ALTE VARIANTE DE SERVERE DISPONIBILE: