Cursa 2, sequel la superhit și Cursa film cu siguranta interesant, a reușit să doar că pentru mine. Terenul, nu cred că ar trebui să pasă de vedere directorul duo-Abbas-Mastan se pare că l-au pierdut, este de a obtine privitorului încurcate într-o rețea de încredere și neîncredere între caractere. Apoi, după intervalul încerca să Untangle web același, care a fost creat pentru un motiv atât de frivol că a avut audiență în desparte de râs (cel putin în teatru am văzut).

Acum in acest complot între, arunca în unele femei fierbinti, care te îmbraci mai tare decât trupurile lor permit, o fufa, un bătrân care crede că este tânăr, un protagonist sa arate bine, o beefed actor și un actor uitat. Acum, tine minte toate aceste actori bine cunoscute nu sunt încercarea de a rula filmul pe fond, dar care acționează, pe stil și glamour. Deci, ceea ce am ajuns sa uitam a fost un spectacol de moda de actori bine cunoscute care au încercat să acționeze un pic pentru beneficiul nostru.

Saif Ali Khan, este încă elegant È™i cu sângele său albastru arata este doar o parte buna a filmului È™i el va reuÈ™i să măture inimile femeilor prin portretizarea este ca Ranveer. Deepika Padukone încearcă să arate mai tare decât ea este de fapt È™i aÈ™ dori să uit repede ei. John Abraham ca tipul negativ, beefed ca un om de afaceri cum nu orgasm Street Fighter. Se uită la el mi-aduce aminte de un dialog de la Johnny Lever în Badshah film, “Aadmi are ya carne de oaie ki dukaan”. Jacqueline Fernandez trebuie să se stabilească rapid în viaÈ›a, filme văr nu sunt pentru ea. Anil Kapoor care am folosit pentru a admira în zilele de Tezaab È™i Lakhan Ram, trebuie să È™tie că el este un om bătrân È™i nu există o diferență între femei el poate acÈ›iona cu È™i femeile care ar putea fi vârsta fiicei sale. Hollywood-ul pare sa fi stricat judecata lui despre alegerea rolurilor. Ameesha Patel ca secretar fufa la Anil Kapoor a încercat pentru a obÈ›ine prin sugerarea de sex cu seful ei prin tot filmul. De ce a fost ea acolo, ghici meu ar fi la fel de bun ca al tău? Și înainte să uit există, de asemenea, Aditya Pancholi … am auzit ai spus “cine?” … Nu minte.

Partea buna, bine, dacă vă place să magazin pentru rochii de pe ecran, martor mașinile rapide și viziona un spectacol de călătorie în loc de un film, aceasta este pentru tine. Restul puteti viziona la televizor TLC.

Vizioneaza Race 2 (2013) Indian Online Subtitrat Gratis

ALTE VARIANTE DE SERVERE DISPONIBILE:

Trailer Race 2 (2013) Indian Online Subtitrat